Blogindlæg

Hvad end du lige nu går i skole eller har et barn, der gør, ved du uden tvivl, hvor svært det kan være at bygge sammenhold og venskaber. En skoleklasse er trods alt bare en gruppe børn, der er blevet smidt i samme lokale, fordi de er lige gamle og bor i det samme område. At der faktisk kan opstå et sammenhold er mere et mirakel end noget andet.

En klassetur kan skabe sammenhold

En af de bedste måder at gøre det er med en klassetur til alt udlandet eller blot den nærmeste by. Det kan nemlig være lærerigt, men det kan bestemt også være med til at knytte bånd på tværs af klassen. Desværre er det de færreste skoler, der har råd til at sende deres elever afsted på fede ture hvert eneste år. Derfor bliver I selv nødt til at tjene ind til det, og så er ideen nærmest død på forhånd. At tjene den slags penge til klassekassen kan nemlig hurtigt blive et logistisk mareridt.

Fyld klassekassen nemt

Det er der heldigvis firmaer, der har indset, og derfor kan I i dag få mere hjælp end nogensinde før, når I gerne vil fylde klassekassen. Konceptet er egentlig ganske simpelt. Den nemmeste måde at tjene til klassekassen og jeres tur er ved at sælge noget af værdi, som alle gerne vil have. De varer, leverer firmaet, og så er det blot jeres opgave at sælge dem. De ligger allerede inde med brochurer, og leverer gerne direkte til døren.

Undgå besværet – sælg gode varer

Fremfor at skulle købe ind, dele ud og regne på, hvorvidt I taber eller tjener penge, kan I altså bare gå rundt og sælge varer. Det er tilmed en smal sag, fordi det netop er varer, der appellerer til enhver. Hvem vil ikke gerne have et par ekstra håndklæder eller nye underbukser i god kvalitet? Det gør sig ikke mindst gældende, når en betragtelig del af overskuddet går til et godt formål. Varerne er altså nemme at sælge, og så snart de er solgt, skal I ikke gøre mere. I har allerede tjent pengene.

Med sådan en aftale er I altså et skridt tættere på en bugnende klassekasse, en fed klassetur og bedre sammenhold. Der er selvfølgelig også andre måder at gøre det samme på. Men ingen af dem er så nemme og ligefremme som dette.