Blogindlæg

Når man får en lille ny, eller venter sig en, ja så er der ufatteligt mange ting man skal have styr på. Der er uendeligt mange ting, som man tager forgivet og måske slet ikke tænker er sindssygt nødvendige. Men det kan være alt fra et puslebord, bleer, en sut, en flaske, en sutteklud eller måske vatrondeller. Der er altså mange ting der skal være styr på, og i da er der måske endnu flere end tidligere. Der findes nemlig et hav af gadgets til nybagte forældre, som skal få din første tid med barnet til at gå mega godt.

Har du lavet en liste over de vigtigste ting?

For at huske det mest vigtige, så kan det være rigtig smart at skrive en liste over de ting der er aller vigtigst. Det kan være nogle af tingene nævnt ovenover, men det kan måske også være den første seng eller måske de første sæt tøj eller en pusletaske. Der er uendeligt mange ting at forholde sig til, og som nybagt forældre kan det virke meget overvældende. Dette er en af grundende til, at du i dag kan få et hav af gadgets til nybagte forældre, som kan gøre livet nemmere for dig og baby.

Kender du til smarte gadgets til nybagte forældre?

Som sagt findes der i dag, en del forskellige gadgets til nybagte forældre man kan benytte sig af hvis man er første gangs forældre eller måske blot nybagt forældre. Dette kan eksempelvis være ting som et apparat der laver ‘white noise’ som skulle minde barnet og tiden i maven og trøste dem, det kan også være infrarøde termometer således du altid nemt og hurtigt kan se om barnet skulle have feber. Et ganget kunne også være de mange smarte babyalarmer der findes, som kan fortælle dig alt om barnets søvn. Der er altid ikke grænser for hvad man kan holde øje med.

Har du hørt om slyngevugger?

Langt de fleste danskere kender i dag ti len slyngevugge. Dette er en af de nye påfund skabt til nybagte forældre. En slyngevugge i sig selv er ikke ny, men netop en slyngevugge med vuggemotor er noget nyt. Dette skal være en nem måde at få barnet til at sove, fordi de er pakket ind i slyngen og føler sig godt tilpas, samtidig med at de rokkes op og ned, hvilket har samme effekt som i maven og som hvis en barnevogn bevæges. En slyngevugge med motor er altså måde for dig, at få barnet til at sove hurtigere, og på den måde give dig mere frihed og tid til alt det andet du gerne vil nå. Klik derfor ind på linket ovenfor og se hvad en slyngevugge med vuggemotor kan gøre for jer.