Blogindlæg

Venter I jer en baby, så er der masser, der skal planlægges – indretning af børneværelset, valg af barnevogn, køb af det første babytøj og andet babyudstyr og så videre. Der er uden tvivl en masse gode ting til jeres kommende baby, som I ønsker jer. Men så er der også det babyudstyr, som er absolut nødvendigt. Find det bedste babyudstyr blandt testvindere, og se hvad der har klaret sig bedst i test – så går I ikke helt galt i byen, når I skal ud at bruge en mindre formue på nyt babyudstyr.

Den bedste barnevogn er et must

En barnevogn er absolut et must som noget af det første babyudstyr, så babyen kan sove ude, og I kan trille en tur, når det passer jer. Der findes populære mærker indenfor barnevogne, men det som barnevogne bliver testet for, er blandt andet sikkerhed og holdbarhed. Når først du har valgt en sikker og holdbar barnevogn blandt barnevogn testvindere, kan du vælge meget andet praktisk babyudstyr til vognen.

En barnevognssele er nødvendigt for sikkerheden

Køb en barnevognssele til barnevognen, så du er sikker på, at dit barn ikke læner sig ud over kanten og får overbalance. Sammenlign barnevognsseler blandt testvinderne og vælg en sele, der passer til din barnevogn og dit barns størrelse. Derudover kan du vælge en barnevognspude, som er praktisk at have med, den dag din baby er stor nok til at sidde op og følge med i, hvad der sker.

Et godt puslebord skal du helt sikkert også have

Du kommer uden tvivl til at så mange timer til sammen ved puslebordet og skifte og pusle din baby. Derfor er det ultravigtigt, at puslebordet passer godt i højden og er solidt nok til at holde, også når din baby bliver lidt større. Vælg blandt pusleborde testvindere og få dig et godt puslebord fra starten. Find et puslebord der passer godt ind i jeres indretning af hjemmet. Du kan vælge praktiske pusleborde med god plads til bleer, vådservietter og andet, du skal bruge til at pusle din baby med.

Tag klapvognen med dig over alt

Når dit barn bliver lidt større, kan du ikke undvære en god klapvogn. Små børn bliver hurtigt trætte af at gå, og så er det det bedste at have en klapvogn og fortsætte turen, mens dit barn får mulighed for at slappe af i vognen. En kæmpe fordel ved klapvogne er, at du nemt kan klappe dem sammen og have den med i bilen, eller hvis du skal med bus og tog. Derudover kan du nemt have lidt bagage med til at hænge på klapvognen eller lægge under barnesædet. En klapvogn er et absolut must blandt babyudstyr.

En sikker autostol til din baby SKAL du have, hvis du har babyen med

Du kan få mange forskellige autostole, og det er vigtigt, at vælge en autostol, der passer til din babys højde. Er det til en lille nyfødt baby, skal det være en autostol, hvor babyen ikke sidder for meget op. De fleste autostole kan tilpasses i ryggen i takt med, at dit barn vokser. Vælg den bedste autostol, der altid passer perfekt til dit barns størrelse, og sørg for at justere den, så dit barn altid sidder sikkert i bilen, når du kører.

En økologisk dyne fri for kemikalier er det bedste

Der er meget opmærksomhed i markedet på, hvad vi giver vores børn og risikoen ved, at udsætte dem for pesticider og kemikalier. Vær tryg med en økologisk dyne til din baby, så er du sikker på, at din baby ikke udvikler allergier eller anden overfølsomhed overfor kunstige materialer.