Blogindlæg

Der kan findes høje forventninger alle steder. Der er mødregruppen der forventer, at du står klar med friske, nybagte boller og hjemmelavet hybenmarmelade når de kommer på besøg. Så er der en forventning til at du selv når at strikke en ulddragt til junior inden de koldere tider, og så er der ovenikøbet din svigermor eller arbejdsgiver, som forventer at du har overskud til at tage telefonen med i ulvetimen. Men er det virkelig noget de forventer – eller er det et urimeligt krav du har givet dig selv?

Hvilken opdragelse er den bedste?

Der er stor forskel på, hvordan man opdrager sit barn. Der er ikke nødvendigvis nogle metoder der er bedre eller dårligere end andre. Nogle forældre serverer hvide fødselsdagsboller til en børnefødselsdag, andre forældre kunne ikke drømme om dette scenarie. Der er også stor forskel på, hvor man er, når man får sit første barn.

Mom-shaming blandt nybagte mødre

Nogle er unge og studerende, andre er i starten af 40’erne og veletableret på arbejdsmarkedet. Begge dele er okay. Mange fordele findes også i at være studerende og samtidig forældre. Du kan stadig få råd til babytilbehør og babymad. I dag findes der mange muligheder, også inde for second-hand shopping til børn. Der er ikke metoder eller måder, der med garanti er bedre end andre. Du er hverken for ung eller for gammel til at passe på dit barn og sørge for dets trivsel.

Hvad er den bedste ernæring for mit barn?

Det enkle svar på dette spørgsmål er, at det ved du allerbedst selv. Du har helt sikkert fået alverdens råd om sund kost at vide, men det vigtigste er, at omfavne sit barn og lytte til det. Det er også vigtigt med en sund og varieret kost. Men det vigtigste er at have overskud i hverdagen og at lytte til, hvordan jeres familie har det og hvad I har brug for. Du kan på mange måder sørge for at dit barn får en sund og varieret kost, uden at du skal gå på kompromis med dit overskud og tiden du har med dit barn. Hos Baby Med Mere kan du finde mange forskellige sunde færdigretter til dit barn, som både er nemt at have med på farten og nemt at tilberede derhjemme. Samtidig er det og en billig løsning til nem babymad, se eventuelt mere på https://babymedmere.dk.