Blogindlæg

For nogle måneder siden købte jeg en kapok dyne til både mig selv og min søn, og jeg kan godt sige dig at det var det værd. For det første så sover jeg selv fantastisk med den. Den er simpelthen så blød og dejlig, og så holder den en god temperatur om natten. Min søn siger også at den er rigtig god. Han kalder den sin fåredyne fordi den er blød som et får. Men den anden grund til at jeg vil sige at en kapok dyne er det værd er på grund af en oplevelse jeg havde for et par dage siden.

 

Min søn kan rigtig godt lide fantasy, så han er altid i gang med at læse om drager og monstre, og jeg tror nu at det kan have noget at gøre med hvad der skete. Han kom nemlig ind til morgenbordet en dag og fortalte om hans nye ven dynedragen. Jeg var straks betaget af hans historie da han fortalte at han sammen med dynedragen havde reddet en prinsesse fra et tårn. Da jeg så spurgte ham om det var en anden drage der bevogtede prinsessen i tårnet, så kiggede han forarget på mig og sagde at det da selvfølgelig var den onde ridder.

 

Over de sidste par dage har min søn så udviklet på ideen (med en smule hjælp fra mig, da jeg gerne vil nære hans fantasi), og han har virkelig fået skruet en hel lille verden sammen. Dynedragen er nemlig fra landet Kapok (jeg fortalte at det var en kapok dyne jeg havde købt til ham), og dynedragen udnævnte min søn til drageridder efter han hjalp med at befri drageprinsessen. Som i nok kan gætte er min søn meget betaget af drager, og jeg er vild med ideen om at den nye dyne kunne bruges som en katalysator for al den fantasi han har. Som han også siger, så passer dynedragen på ham hver nat når den ligger sin bløde vinge over ham. Han har også været ude og jage andre onde riddere i Kapok sammen med dynedragen, og det er simpelthen en fest at sidde og lytte til de historier som han kan finde på. Vi har også en kat i hjemmet, og den bliver ofte indblandet i hans lege som det farlige monster med klør der kan rive selv en dynedrages vinge i stykker. 

Så jeg fortryder absolut ikke mit køb. Det har været så fantastisk at følge med i min søns historiefortællinger, og vi har haft mange gode stunder sammen på grund af det. Jeg lover ikke at du får lige så fantasifuld en oplevelse af at købe en kapok dyne, men det er måske ikke dårligt at introducere ens børn til miljøvenlighed i en tidlig alder. Jeg vil ihvertfald selv have fat på flere bæredygtige produkter fra denne her webshop, også selvom det ikke er en dynedrage.