Blogindlæg

Er du i en periode i dit liv hvor mange ting trykker og dagligdagen bliver sværere og sværere at komme igennem? Hvis ja, så se med engang herunder, og find ud af hvor tæt hjælpen er på dig. Det er aldrig for sent. Især terapi til unge er vigtigt.

Døjer du med stress og uro?

Mange unge mennesker døjer i dag på daglig basis med store stressproblemer og uro. Det er problemer som fylder meget, og som forhindrer mange i at udføre dagens dyder. Hvis man ikke tager stress alvorligt, så kan det udvikle sig alvorligt. Tegn på stress kan være hjertebanken, tankemylder, mangel på fokus, hovedpine, maveproblemer og mange andre ting. Det er alt sammen signaler som din krop udsender for at du bliver opmærksom på, at den trænger til handling. Men det kan være meget svært at handle og hjælpe sig selv. Døjer du med stress? Hvis ja, så kan vi klart anbefale terapi til unge, som har vist sig at være meget effektivt i forhold til mange problemstillinger.

Har du angst?

Mange unge mennesker har på daglig basis angst, som de kæmper med. Angst er rigtig alvorligt, og hvis det får lov at udvikle sig alvorligt, så kan det i værste tilfælde resultere i, at man vælger at gøre nogle ting som man slet ikke er bevidst om, eller vælger at gøre skade på sig selv. Angst kan forekomme på mange områder; blandt andre, så er der sygdomsangst, social angst eller paranoide vrangforestillinger hvor man føler, at man bliver forfulgt. Det er nogle af de mest alvorlige former for angst, men uanset hvad, så er det vigtigt at blive behandlet for det. Angst kan sætte en stopper for vores daglige aktiviteter, hvad enten det er arbejde, kærlighed og skole. Hvis du døjer med angst, kan en terapeut hjælpe dig. Find gerne en med speciale i terapi til unge.

Terapeuter kan hjælpe dig med mange ting

De to ovenstående områder er to af de meget alvorlige, men tvivl ikke på, at terapeuter kan være yderst behjælpelige på mange andre områder. Her kommer nogle af de ting som unge hyppigst døjer med:

  • Lavt selvværd
  • Skoletræthed
  • Vrede
  • Familieproblemer
  • Depression
  • Kærlighedsproblemer

De listede områder er blot et lille udpluk som en terapeut kan hjælpe dig med, for der er mange andre også. Det er aldrig forkert at række ud efter hjælp. Der er ikke nogen skam forbundet med det, men i stedet udviser du styrke og et positivt sind; et sind som fortæller alle omkring dig, at du er stærk nok til at hjælpe dig selv. Terapi til unge er noget som mange unge mennesker ligesom du, tager i brug for at få det bedre.